Written by Quality Suber on Maig 11, 2018 in Noticies destacades Sin categoría

A TOTS ELS SOCIS/ES, PRODUCTORS/ES I EMPRESES INTERESSATS/DES EN LA VENTA DE SURO DE LA CAMPANYA 2018

Benvolgut/da,

Com saps, Quality Suber és una empresa constituïda amb l’objectiu de potenciar i millorar la qualitat i el mercat del suro català.  Som una empresa singular en la que els accionistes majoritaris són organitzacions de propietaris forestals, entitats sense ànim de lucre que a través de Quality treballem per donar un valor afegit als propietaris i empreses del sector surer. Fidels a la nostra filosofia, ara ens posem en contacte amb tu per comunicar-te que:

1.- TANCAMENT CAMPANYA 2017

Seguint en la línia dels darrers anys, l’empresa ha tancat l’exercici amb un resultat positiu que li permet continuar creixent i GRÀCIES AL VALOR AFEGIT QUE DONA LA CURA EN EL TRIATGE DEL SURO DE QUALITAT I A L’ESFORÇ EN LA CLASSIFICACIÓ I VALORACIÓ DEL PRODUCTE, HEM POGUT FER LIQUIDACIONS ADDICONALS SOBRE EL PREU PACTAT INICIALMENT O DE MERCAT.

2.- ESTRATÈGIA DE COMPRA I LIQUIDACIÓ DEL PRODUCTE PER LA CAMPANYA 2018

Enguany preveiem una campanya amb una alta volatilitat a nivell de preus del suro de rebuig ocasionada per la confluència de dos factors poc habituals:

 • Baixa disponibilitat de producte a nivell mundial
 • Manteniment del creixement progressiu de la demanda

És per això que, com ja portem fent els darrers anys amb el suro de qualitat amb resultats positius pels nostres socis i proveïdors, AQUEST ANY PER TOTES LES QUALITATS DE SURO FIXEM UN PREU MÍNIM QUE JA PODEM GARANTIR. El fet que els grans compradors no estiguin disposats a fixar el preu del suro de rebuig i que algunes empreses optin per la compra de producte enrasat, fa preveure que durant la campanya el preu pugui variar. Donar un preu per tipus de suro i fixar el preu mínim, millora la transparència a nivell de mercat, suposa un incentiu pel propietari i és també un compromís per part de l’empresa i una garantia que tots els socis valoren.

Al marge d’aquests imports mínims, com venim fent els darrers anys QUALITY SUBER ESTÀ EN CONTACTE PERMANENT AMB EL MERCAT PER REPERCUTIR A TRAVÉS DE LA LIQUIDACIÓ FINAL DE CAMPANYA, POSSIBLES MILLORES DE PREU OBTINGUDES GRÀCIES A LA TASCA DE VALORITZACIÓ I COMERCIALITZACIÓ DEL PRODUCTE QUE DU A TERME L’EMPRESA.

3.- PREUS DE COMPRA DEL PRODUCTE CAMPANYA 2018

 • Suro de rebuig:  1.100 €/t.
 • Suro classe B: (producte que actualment solament diferencia i valora la nostra empresa): Preu base puja de 800 €/t campanya 2017, a 1.500 €/t la campanya d’enguany.
 • Suro classe A: (suro de qualitat apte per tap natural): Preu base puja de 1.800 €/t campanya 2017, a 2.150 €/t.
 • Suro pelegrí:
  • Opció 1: 900 €/t si en el viatge només hi ha pelegrí.
  • Opció 2: 850 €/t si es porta barrejat amb suro d’altres qualitats per compensar la tria.
 • Es mantenen les primes addicionals per als socis de l’agrupació de productors i es milloren les primes per volum que paguem cada any.

4.- CONDICIONS DE  PAGAMENT I FINANÇAMENT

 • Suro de rebuig: pagament a 30 dies i pagaments dia 15 i 30 de cada mes
 • Bestreta del suro de qualitat (classe B i A): puja de 600 a 1.000 €/t amb les mateixes condicions de pagament, a 30 dies i pagaments dia 15 i 30 de cada mes.
 • Data màxim de pagament de l’import pendent de suo A i B i de les primes: 30 de març 2019
 • Facilitats pel finançament dels treballs de pela i millora de la finca gracies al conveni entre Quality Suber, Consorci Forestal de Catalunya i Banc de Sabadell.

 

5.- PELA, RUIXAT i TRANSPORT DEL SURO A PLANTA DE QS

Posa’t en contacte amb nosaltres per obtenir les millors condicions i servei.

Facilitem als proveïdors el producte per al tractament fitosanitari, així com la gestió i pagament dels transports que descomptarem de la liquidació del producte.

 

 

 

Consell d’administració de Quality Suber

Santa Coloma de Farners, a 11 de maig de 2018

 

Per descarregar clica aquí.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada